No products in the cart.
No products in the cart.
540 lei
Echipament: canoe-catamaran (4 locuri), vesta de salvare
Echipă de ghizi
Barcă de suport motorizată, pe tot parcursul traseului (Preia echipamentul care nu incape pe caiace si este un bun refugiu in caz de oboseala, accidentare, etc.)
Echipament de campare (la cerere)
Preparate din pește la ceaun (pește prăjit/ciorbă pentru ambele cine)
Atelier de preparate tradiționale din pește
Ustensile de gatit și veselă (ceaun, disc, primus)
Ustensile de pescuit
Foc de tabără
La excursiile de canoe-catamaran organizate în Delta Dunării poate participa orice persoană cu vârsta minima de 10 ani, indiferent de condiția fizică sau experiența în acest sport.
Nu este obligatoriu ca participanții să aibă abilități minime de a înota. Echipamentul confera flotabilitate, indiferent de greutate participantului.
Trebuie să aveți un voucher valabil, împreună cu rezervarea la tura dorita. Voucher-ul poate fi procurat de pe pagina produsului, urmând pașii de la butonul “Rezervare”.
Grupurile de cel puțin 8 plătitori, pot solicita excursie cu canoe-catamaranul în Delta Dunării, în orice perioada preferata.
Canoe-catamaran de 4 locuri, cu compartiment de bagaje și 2 compartimente etanșe (chesoane) destinate obiectelor electronice
Vestă de salvare - articol obligatoriu
Echipament de campare - pentru cei care nu detin astfel de echipament, putem pune la dispoziție gratuit în limita stocului, cort, sac de dormit, saltea, pelerină de ploaie
Echipament de pescuit - minimă trusă de pescuit (undița telescopică, ace, plute, momeli, etc.)
încălțăminte sport lejeră (2 perechi)
pantaloni lungi
pantaloni scurți
geacă de vânt
3 tricouri
pălărie de soare
prosop
sumară trusă de igienă corporală
cremă de soare
soluție împotriva țânțarilor
lanternă
saci groși de polietilenă (pt. protejarea bagajelor)
scaun pliabil de camping
Locurile de campare vor fi stabilite de ghizii Romanian Adventure, în funcție de condițiile întâlnite în Deltă în perioada respectivă. În prima zi tabăra va fi instalată pe malul unui canal intr-o zona izolată, iar a doua zi grupul va campa pe o plajă sălbatică la lacul Razelm. Fiecare participant trebuie să dețină echipamentul de campare. Pentru cei care vor solicita, vom asigura cort ușor, sac de dormit și pelerină de ploaie.
Echipa de ghizi va asigura pentru cină, preparate la ceaun (pește prăjit sau ciorbă de pește), în funcție de timpul avut la dispoziție. Participanții vor avea sarcina de a ajuta la capturarea unei cantități suficiente de pește.
Pentru celelalte mese vă recomandăm produse bogate în proteine cu un aport energetic ridicat, pentru a vă putea susține efortul depus pe parcursul traseului. Conserve cu mâncare de fasole, mazăre sau linte, brânză în zer, salam uscat, curmale, halva, banane, dar și câteva legume proaspete.
Nu este indicat să vă aduceți mâncare în exces, greutatea totală a încărcăturii trebuie să fie cât mai mică, în schimb este obligatoriu că fiecare participant să dețină 5-6 litri de apa. Participanții vor sta pe traseu cca 4 ore efectiv în fiecare zi, turele fiind întrerupte de pauza de odihnă sau de picnic.
Traseul va traversa o zonă foarte diversă, cuprinsă între lacul Razelm și ”continent”. Pornim din Dunavățul de Jos urmând canalele și lacurile până la primul loc de campare situat pe canalul Mustaca, unde ne așteaptă o poieniță ferită de pâlcuri de sălcii. Cu cât ne îndepărtăm de sat, peisajul devine mai sălbatic și mai autentic deltaic.
A două zi urmăm canalul Dranov până la vărsarea impresionantă în lacul Razelm. Intrăm în zona protejată ornitologic Solomon, un adevărat labirint de cotloane și ochiuri de apă, unde putem admira în voie, colonii de păsări. După pauză de prânz, ne deplasăm pe apele imensului lac, urmând linia țărmului, până la o plajă sălbatică cu nisip fin, unde vom organiza tabăra pentru ultima seară.
A treia dimineață, strângem tabăra, pornim tot pe lac, mai vedem o gură de vărsare și intrăm pe canalul Centurii și apoi canalul Fundea, spre uscat, traversand o junglă de o sălbăticie perfectă. După câteva ore ajungem la uscat și debarcăm.
Traseul este în așa fel conceput să poată fi parcurs de către toți participanții, având o durată de cca. 4 ore în fiecare zi, turele fiind întrerupte de pauze de odihnă și reprize de fotografie.
12:30 întâlnire în Dunavățul de Jos (parcare sigură, pe malul canalului)
13:00 instructaj, pregătirea bărcilor, exerciții cu catamaranul
13:30 plecarea pe traseu: Dunavățul de Jos - Canalul Lipovenilor - C. Dunavăț, C. Mustaca
16:00 popas
17:30 sosire la locul de tabără
18:00 organizarea taberei și program liber
20:00 cină
foc de tabără
09:00 mic dejun cu cafea la ibric, strângerea taberei
10:00 strart traseu: C. Dranov, Lacul Solomon (zona protejata), Lacul Razelm
13:00 pauză de masă
13:30 continuarea traseului: L. Razelm - gura de varsare - plaja salbatica.
16:00 sosirea la locul de campare
16:30 organizarea taberei, program liber
19:00 atelier de preparate tradiționale pescărești
20:00 cină
09:00 mic dejun si strangerea taberei
10:00 start traseu: Lacul Razelm - C.Centurii, C. Fundea, C. Lipovenilor -debarcader.
14:00 sosire la debarcader
Team Adventure
Activități de team adventure practicate în aventura:
No posts were found for provided query parameters.
Team building
Locații de team building în care se desfășoară aventura:
No posts were found for provided query parameters.