Locații

de team building
Bran-Moeciu

Bran-Moeciu

Zona cuprinsa intre Bran, Moieciu de Jos si Moeciu de Sus, a devenit azi una dintre cele mai apreciate pentru organizarea evenimentelor corporate, sau a iesirilor de teambuilding.
Brașov

Brașov

Județul Brașov, este probabil cel mai ofertant din punct de vedere turistic din întreaga țară, având pentru organizarea programelor de team building, multiple facilități și obiective, indiferent de sezon.
Buftea Team building Camp

Buftea Team building Camp

Programele de team building de lângă București, se pot organiza în condiții excelente, datorită zonelor întinse de păduri, parcuri naturale sau salba de lacuri.
Bulgaria

Bulgaria

Organizăm evenimente de team building în Bulgaria, în stațiunile montane precum Bansko, Borovets, Pamporovo, în orice sezon, dar și pe litoralul bulgăresc, la Nisipurile de Aur, Albena, Nessebar, Balchik.
Cazanele Dunării

Cazanele Dunării

Clisura Dunării, este poate cea mai exotică parte a țării, care nu seamănă cu nimic altceva din România. O țară de ape și munți, care crează în peisaj deosebit, complex și sălbatic.
Covasna

Covasna

Stațiunea Covasna şi împrejurimile sale, prezintă avantaje pentru organizarea activităților de team building, o zonă lipsită de aglomeraţie, având poieni întinse, fiind înconjurată de păduri de conifere.
Gura Portiței

Gura Portiței

Gura Portiței este o locație de team building, ieșită din tipare, izolată între ape, cu aer exotic. Se află pe fâșia de nisip ce desparte marea de Razelm. Pentru a ajunge pe această "insulă" se traversează marele lac plecând din Jurilovca ...
Marea Neagră

Marea Neagră

Litoralul românesc al Mării Negre, este un obiectiv important pentru organizarea evenimentelor de team building. Pe plajele de la mare, se pot organiza programe captivante ...
Munții Apuseni

Munții Apuseni

Un imens teren de joacă, Parcul Natural Apuseni este o destinație de excepție pentru team-adventure și team building de aventură. Aici se pot organiza cele mai lungi și interesante ture de off road, de la câteva ore ...
Poiana Brașov

Poiana Brașov

Stațiune de 12 luni, care oferă atracții indiferent de sezon. Pentru programele de team building, Poiana Brașov, are multe facilități, mai ales hoteluri moderne, cotate la 4 stele ...
Rânca

Rânca

Stațiunea Rânca, are un potențial deosebit pentru oragnizarea evenimentelor de team building și team-adventure, în tot timpul anului, dar mai ales în perioada de iarnă.
Sibiu

Sibiu

Zona Sibiului este foarte importantă turistic, cu o infrastructură dezvoltată, atât în oraș, dar și zonele din apropiere, fiind o destinație pentru tot timpul anului. Se poate organiza majoritatea programelor de team building ...
Sighișoara

Sighișoara

Cetatea Sighișoara este un loc deosebit pentru desfășurarea unor activități de team building, având nenumărate obiective istorice, ce pot și folosite în astfel de evenimente.
Snagov

Snagov

Programe de team building organizate lângă București, cu o mare varietate de activități, datorată infrastructurii și cadrului natural întâlnit în jurul Lacului Snagov.
Team building în Delta Dunării

Team building în Delta Dunării

Pentru team building, Delta Dunării este probabil cea mai spectaculoasă regiune din România. Din aprilie până în octombrie se pot organiza programe de team building memorabile.
Transfăgărășan

Transfăgărășan

În jurul lacului Vidraru și zona Bâlea de pe Transfagarasan, desfasurăm programe de team building de aventură, disponibile din primăvară până târziu în toamnă.
Valea Buzăului

Valea Buzăului

Este probabil cea mai indicată regiune pentru team building de aventură și activități de team adventure din România. Organizăm programe de team building de la Vama Buzăului (Brașov), până la Pleșcoi, aproape de Buzău.
Valea Prahovei

Valea Prahovei

Oferă enorme posibilități pentru organizarea evenimentelor de team building indoor, outdoor și team adventure. Infrastructura turistică dezvoltată, stațiunile de interes național și vaste întinderi de păduri ...

Vatra Dornei

Vatra Dornei

Țara Dornelor, împreună cu Câmpulung Moldovenesc, formează o regiune întinsă, traversată de râuri precum Moldova și Bistrița, înconjurată de Munții Călimani, Stânișoarei și Obcină Mestecăniș ...
Zaga Zaga Resort

Zaga Zaga Resort

Pentru team building este o alternativa deosebita la Delta Dunarii, avand peisaj si dotari pentru o lista lunga de activitati si programe. Complexul de case se intinde pe catva zeci de hectare,intr-o increngatura de canale si lacuri, denumite "delta Siretului". 

Lacul Vidraru

Impreună cu zonele montane învecinate, formează o destinație deosebită pentru organizare de evenimente de team building, mai ales pentru grupurile dornice de mișcare și activități mai aventuroase.