Descriere

Organizăm evenimente de team building în Bulgaria, în stațiunile montane precum Bansko, Borovets, Pamporovo, în orice sezon, dar și pe litoralul bulgăresc, la Nisipurile de Aur, Albena, Nessebar, Balchik, sau locații mai apropiate precum Veliko Tarnovo și Arbanasi, la mai puțin de 200 de km de București. Investițiile masive făcute în turism in ultimii ani, recomandă această destinație, pentru turismul corporate și de aventură.

În zona montană se pot practică sporturi de aventură că rafting și kayaking pe Struma, ture de off road, trasee de mountain biking și sporturi de iarnă, Bulgaria având un domeniu schiabil dezvoltat.

Pe litoralul bulgăresc putem organiza ture de caiac (sea kayaking), scuba diving, sporturi nautice și yachting, pentru acesta din urmă existând o infrastructură bună, cu multe ambarcațiuni și ghizi.

Pe lângă salba de stațiuni moderne, cu hoteluri la standarde ridicate, Bulgaria are multe plaje, retrase și izolate, ideale pentru desfășurarea unor programe de team building, care conferă o oarecare intimitate grupului.