Începând din 2004

Magazinul de aventură

aventură pe-un picior de plai

Oferta de activități outdoor se adresează turistului individual si grupurilor, pentru începători sau persoane cu experiență medie.

Magazinul de aventură este cea mai accesibilă cale de a trăi o adevarată aventură în natură, de a rămâne cu amintiri și experiențe extraordinare, indiferent de activitatea sau locul ales.

Oferte de aventură

Rafting pe Buzău

Rafting pe Buzău

200 leizilnic

Rafting în România pe râul Buzău, în bărci speciale cu capacitatea de 4-8 persoane, pe traseu de 2,5 – 3 ore, la doar 150 de km distanță de București.

Canoeing în munți

Canoeing pe lacuri de munte

200 lei zilnic

Ture de inițiere cu canoe/caiac pe lac de munte, traseu de 2 ore într-un peisaj extraordinar, la 150 km distanță de București, în canoe de 2 persoane.

Cu canoele prin Delta Dunării

Cu canoe si caiace prin Delta Dunării
Dunavăț - Plaja Perișor

540 06-08 august/ 20-22 august etc.

Weekend cu canoele în Delta Dunării în luna mai, poate ultimul tărâm sălbatic din România. Traseu realizat caiac-canoe cu capacitatea de 1-2 persoane.

Canoeing în munți

Curs de initiere in Kayaking

240martie 2022, etc.

Curs de initiere in kayaking pe apa statatoare (flatwater) cu diferite modele de caiace, pe lacurile din apropierea Bucurestiului.

Tabăra militară

Tabăra militară

900 lei24-27 iunie/ 15-18 iulie 2021

Tabăra militară este locul unde vei trăi aventuri și experiențe extraordinare, ca soldat în cea mai veselă armată din lume. Participă în prima sesiune din vacanța de primăvară.

Școala de enduro

Școala de enduro

540 lei 25-27 iunie 2021

Încearcă senzația pe două roți în teren accidentat! Curs de inițiere în motociclism enduro, pentru oricine, in 3 zile la poalele Ciucașului.

Kayaking în Delta Neajlov

Kayaking în Delta Neajlov

150 lei9 mai 2021

Traseu cu caiacele în Delta Neajlovului. Tărâm sălbatic, una dintre cele mai mari zone umede, paradis pentru multe specii de păsări și animale, aflat la doar 30 km de București.

Școala de off-road

Școala de off-road

700 leiaprilie 2021

Curs de initiere in pilotajul off-road, la bordul unor mașini, special preparate pentru condiții grele, pe drumuri de diferite grade de dificultate.

Școala de pescuit la răpitori (spinning)

Școala de pescuit la răpitori (spinning)

350 leiiunie 2021

Curs practic de pescuit la pești răpitori (pescuit spinning) cu durata de 3 zile, în diferite locații și tipuri de ape în funcție de sezon.

Tehnici de supraviețuire

Tehnici de supraviețuire

450405 leimai 2021

Curs de supraviețuire organizat în zone uluitoare, o aventură în sălbăticie, pusă în practică de Romanian Adventure în Carpații de Curbură. Testeaza-ți rezistența și abilitățile

Tabăra de fitness

Tabăra de fitness

550 lei
Un week-end de mișcare și exerciții fizice pentru cei care doresc să înceapă o viață activă, sănătoasă. Pe lângă acestea, multe activități de aventură în mijlocul naturii.
Off-road self driving

Off-road self driving
(Bran)

280 lei20 februarie 2021

Traseu de off road "self driving" fara ghid, cu masini 4x4, pregatite pentru drumuri grele, indiferent de conditiile din teren.

Off-road la Cheia (self drive)

Off-road la Cheia (self drive)

280 lei21 iunie 2020

Te vei afla la volanul unei mașini 4×4, pregătite pentru drumurile ce traversează munții. Traseu de off road în munții Ciucaș, de la Cheia până la Rezervația Valea Zimbrilor.

Foto Safari

Foto Safari

190 lei
Vânătoare de imagini în rezervație de mistreți și rezervație de zimbri. Dacă ești pasionat de fotografie acum ai ocazia unică de a trăi o extraodinară aventură oferită de Romanian …
Curs de schi pentru adulți

Curs de schi

120 lei zilnic

Întotdeauna ți-ai dorit să schiezi, dar mereu ai amânat momentul de a învăța acest sport extraordinar.

P