Începând din 2004

Magazinul de aventură

aventură pe-un picior de plai

Oferta de activități outdoor se adresează turistului individual si grupurilor, pentru începători sau persoane cu experiență medie.

Magazinul de aventură este cea mai accesibilă cale de a trăi o adevarată aventură în natură, de a rămâne cu amintiri și experiențe extraordinare, indiferent de activitatea sau locul ales.

Oferte de aventură

Rafting pe Buzău

Rafting pe Buzău

220 lei zilnic

Rafting în România pe râul Buzău, în bărci speciale cu capacitatea de 4-8 persoane, pe traseu de 2,5 – 3 ore, la doar 150 de km distanță de București. 

Canoeing în munți

Curs de initiere in Kayaking

22019 mai '24 Buftea

Curs de inițiere în kayaking pe apă stătătoare (flatwater) cu diferite modele de caiace, pe lacurile din apropiere de București.

Cu canoele prin Delta Dunării

Cu caiacele la rezervatia de bujori
Dunărea Veche - Munții Măcinului

380 lei 17-19 mai '24

O incursiune într-o lume de poveste, de-o parte Dunărea cu brațe vechi, insule împădurite, ruine de cetăți antice și multe zone protejate, iar pe de altă parte munții desertici ai Măcinului, cu peisaje exotice, animale și plante rare sau nemaintalnite în altă parte, precum bujorul salbatic.

Cu canoele prin Delta Dunării

Expediție cu caiacele în Delta Dunării
Dunavăț - Plaja Perișor (țărmul mării)

500 lei24-26 mai '24

La inceputul verii, Delta Dunării este un veritabil spectacol, totul este înflorit, iar speciile de păsările se adună pentru cuibărit. Traseu cu caiace și canoe de 1-2 persoane, de vineri până duminica. Se va  explora o zonă vastă, de la ''uscat'' până la plajele mării, traseul retur fiind parcurs cu un vaporaș. Astfel, duminica după-amiază, toți aventurierii vor fi înapoi la punctul de start.

Tabara adulti

Adventure Weekend -tabăra pentru adulți

800 lei31 mai - 2 iunie '24

Da, este adevărat că și adulții pot și trebuie să meargă în tabăra! Pe durata a 3 zile poți avea experiențe precum river-rafting, inițiere în kayaking, diferite probe de alpinism , curs de supraviețuire, etc.

Sailing initiere

Sailing - tură de intiere

350 leizilnic

Croaziera de initiere in navigatia cu vele pe Marea Neagra in sudul Litoralului, pe durata a 3-4 ore in care vei putea descoperi din tainele marinariei cu panze.

Canoeing în munți

Scuba diving in lacuri de munte

300sâmbătă/ duminică

Vino sa descoperi peisajul montan subacvatic! Scuba diving in ape de munte, o experienta memorabila disponibila pentru oricine.  Sesiuni organizate special pentru incepatori sau cursanti.

off road self driving

Off road - self driving
Bran

330 leizilnic

Te vei afla la volanul unei mașini 4×4, pregătite pentru drumurile ce traversează munții. Traseu de off road în zona Bran si muntii Piatra Craiului.

Tehnici de supraviețuire

Tehnici de supraviețuire

450 lei31 mai-2 iunie '24

Curs de supraviețuire organizat în zone uluitoare, o aventură în sălbăticie, pusă în practică de Romanian Adventure în Carpații de Curbură. Testeaza-ți rezistența și abilitățile

Canoeing în munți

Canoe Safari

340 lei18-19 mai '24

Tură cu canoele de 2 zile pe apele învolburate ale Buzăului, cu campare pe malul râului. Traseu ore o lungime de cca 50 km fiind ideal pentru începători.

O zi cu caiacle in Delta Dunării

O zi cu caiacele in Delta Dunarii

240 lei1/2 iunie '24

Poți ajunge în tot felul de cotloane ale Deltei, unde ambarcațiunile mari nu pot intra, pe întinderi de nuferi sau colonii de păsări. Chiar daca este o tura de doar 1 zi, va fi ocazia sa de familiarizezi cu acest peisaj deosebit.

Foto Safari

Canoe-Rafting (Rucăr/ Nehoiu)

190zilnic

Canoe-Rafting în România pe râul Dâmbovița la Rucăr, la 30 km de Bran și Moeciu, în canoe gonflabile cu capacitatea de  2 persoane, pe traseu de 1,5 ore, la doar 155 de km distanță de București.

Canoeing în munți

Canoeing pe lacuri de munte

180 12 mai '24

Ture de inițiere cu canoe/caiac pe lac de munte, traseu de într-un peisaj extraordinar, la 150 km distanță de București, în canoe si caiace de 1-2 persoane.

Școala de pescuit la răpitori (spinning)

Școala de pescuit la răpitori (spinning)

48014-16 iunie '24

Curs practic de pescuit la pești răpitori (pescuit spinning) cu durata de 3 zile, în diferite locații și tipuri de ape în funcție de sezon.

Tabăra militară

Tabăra militară

1100 27-30 iunie '24

Tabăra militară este locul unde vei trăi aventuri și experiențe extraordinare, ca soldat în cea mai veselă armată din lume. Participă în prima sesiune din vacanța de primăvară.

Kayaking în Delta Neajlov

Kayaking în Delta Neajlov

170 lei 2 iunie '24

Traseu cu caiacele în Delta Neajlovului. Tărâm sălbatic, una dintre cele mai mari zone umede, paradis pentru multe specii de păsări și animale, aflat la doar 30 km de București.

expeditie maroc

Expeditie in Muntii Atlas (Maroc)

5300 lei 18-25 martie 2023

Expeditie in Muntii Atlas cu ascensiune pe varful Toubkal (4164 m) si vizitarea zonele invecinate; Marrakesh, desertul Sahara, tarmul Atlanticului.

excursie musala

Sus in Balcani - Vitosha si Vf. Musala 2925 m (Bulgaria)

1480 lei 27-29 februarie 23

O altfel de excursie în Bulgaria, activă și aventuroasă, în care traseele montane de altitudine sunt completate cu vizitarea unor peșteri, canioane și alte obiective turistice importante. pe durata a 3 zile.

Tabăra de fitness

Tabăra de fitness

550 lei
Un week-end de mișcare și exerciții fizice pentru cei care doresc să înceapă o viață activă, sănătoasă. Pe lângă acestea, multe activități de aventură în mijlocul naturii.
P