Începând din 2004

Magazinul de aventură

aventură pe-un picior de plai

Oferta de activități outdoor se adresează turistului individual si grupurilor, pentru începători sau persoane cu experiență medie.

Magazinul de aventură este cea mai accesibilă cale de a trăi o adevarată aventură în natură, de a rămâne cu amintiri și experiențe extraordinare, indiferent de activitatea sau locul ales.

Oferte de aventură

Rafting pe Buzău

Rafting pe Buzău

200 leizilnic

Rafting în România pe râul Buzău, în bărci speciale cu capacitatea de 4-8 persoane, pe traseu de 2 – 3 ore, la doar 155 de km distanță de București.

Canoeing în munți

Canoeing în munți

150 lei1 august 2020

Ture de inițiere cu canoea pe lac de munte, traseu de 2 ore într-un peisaj extraordinar, la 150 km distanță de București, în canoe de 2 persoane.

Canoeing în munți

Inițiere in Kayaking

170 lei2 august 2020

Curs de initiere in kayaking pe apa statatoare (flatwater) cu diferite modele de caiace si pranz pescaresc, intr-o ferma piscicola la 50 km de Bucuresti.

Cu canoele prin Delta Dunării

Cu caiacele prin Delta Dunării
Dunavăț - Plaja Perișor

540 lei14-16 august 2020

Weekend cu canoele în Delta Dunării în luna mai, poate ultimul tărâm sălbatic din România. Traseu realizat caiac-canoe cu capacitatea de 2 persoane.

Școala de enduro

Școala de enduro

350 leiaugust 2020

Încearcă senzația pe două roți în teren accidentat! Curs de inițiere în motociclism enduro, desfășurat pe durata a 3 zile, la poalele Ciucașului în județul Brașov.

Școala de pescuit la răpitori (spinning)

Școala de pescuit la răpitori (spinning)

350 lei11-13 septembrie 2020

Curs practic de pescuit la pești răpitori (pescuit spinning) cu durata de 3 zile, în diferite locații și tipuri de ape în funcție de sezon.

Școala de off-road

Școala de off-road

700 leiaugust 2020

Curs de initiere in pilotajul off-road, la bordul unor mașini, special preparate pentru condiții grele, pe drumuri de diferite grade de dificultate.

Tehnici de supraviețuire

Tehnici de supraviețuire

390 lei26-28 iunie 2020

Curs de supraviețuire organizat în zone uluitoare, o aventură în sălbăticie, pusă în practică de Romanian Adventure în Carpații de Curbură. Testeaza-ți rezistența și abilitățile

Kayaking în Delta Neajlov

Kayaking în Delta Neajlov

150 lei14 iunie 2020

Traseu cu caiacele în Delta Neajlovului. Tărâm sălbatic, una dintre cele mai mari zone umede, paradis pentru multe specii de păsări și animale, aflat la doar 30 km de București.

Off-road la Cheia (self drive)

Off-road la Cheia (self drive)

280 lei21 iunie 2020

Te vei afla la volanul unei mașini 4×4, pregătite pentru drumurile ce traversează munții. Traseu de off road în munții Ciucaș, de la Cheia până la Rezervația Valea Zimbrilor.

Off-road self driving

Off-road self driving
(Bran)

260 lei14 iunie 2020

Traseu de off road "self driving" fara ghid, cu masini 4x4, pregatite pentru drumuri grele, indiferent de conditiile din teren.

Tabăra militară

Tabăra militară

700 lei18-21 iunie 2020
Tabăra militară este locul unde vei trăi aventuri și experiențe extraordinare, ca soldat în cea mai veselă armată din lume. Participă în prima sesiune din vacanța de primăvară.
Tabăra de fitness

Tabăra de fitness

550 lei
Un week-end de mișcare și exerciții fizice pentru cei care doresc să înceapă o viață activă, sănătoasă. Pe lângă acestea, multe activități de aventură în mijlocul naturii.
Foto Safari

Foto Safari

190 lei
Vânătoare de imagini în rezervație de mistreți și rezervație de zimbri. Dacă ești pasionat de fotografie acum ai ocazia unică de a trăi o extraodinară aventură oferită de Romanian …
Curs de schi pentru adulți

Curs de schi pentru adulți

ianuarie 2021

Întotdeauna ți-ai dorit să schiezi, dar mereu ai amânat momentul de a învăța acest sport extraordinar.

P