Începând din 2004

Magazinul de aventură

aventură pe-un picior de plai

Oferta de activități outdoor se adresează turistului individual si grupurilor, pentru începători sau persoane cu experiență medie.

Magazinul de aventură este cea mai accesibilă cale de a trăi o adevarată aventură în natură, de a rămâne cu amintiri și experiențe extraordinare, indiferent de activitatea sau locul ales.

Oferte de aventură

Rafting pe Buzău

Rafting pe Buzău

200 leizilnic 2022

Rafting în România pe râul Buzău, în bărci speciale cu capacitatea de 4-8 persoane, pe traseu de 2,5 – 3 ore, la doar 150 de km distanță de București.

Foto Safari

Canoe-Rafting (Rucăr/ Nehoiu)

200150 leizilnic 2022

Canoe-Rafting în România pe râul Dâmbovița la Rucăr, la 30 km de Bran și Moeciu, în canoe gonflabile cu capacitatea de  2 persoane, pe traseu de 2,5 – 3 ore, la doar 155 de km distanță de București.

Canoeing în munți

Curs de initiere in Kayaking

240 lei 26 iunie 2022, etc.

Curs de inițiere în kayaking pe apă stătătoare (flatwater) cu diferite modele de caiace, pe lacurile din apropiere de București.

Cu canoele prin Delta Dunării

Expediție cu caiacele în Delta Dunării
Dunavăț - Plaja Perișor (țărmul mării)

500 lei 8 iulie - 10 iulie 2022

Kayaking in Delta Dunării, o aventură pentru cei cu timp puțin. Traseu cu caiace și canoe de 1-2 persoane, de vineri până duminica. Se va  explora o zonă vastă, de la ''uscat'' până la plajele mării, traseul retur fiind parcurs cu un vaporaș. Astfel, duminica după-amiază, toți aventurierii vor fi înapoi la punctul de start.

Canoeing în munți

Canoeing pe lacuri de munte

1801 iunie 2022

Ture de inițiere cu canoe/caiac pe lac de munte, traseu de într-un peisaj extraordinar, la 100 km distanță de București, în canoe si caiace de 1-2 persoane.

Tabăra militară

Tabăra militară

900 16-19 iunie 2022

Tabăra militară este locul unde vei trăi aventuri și experiențe extraordinare, ca soldat în cea mai veselă armată din lume. Participă în prima sesiune din vacanța de primăvară.

O zi cu caiacle in Delta Dunării

O zi cu caiacele in Delta Dunarii

240 lei 18 iunie/ 19 iunie 2022

Poți ajunge în tot felul de cotloane ale Deltei, unde ambarcațiunile mari nu pot intra, pe întinderi de nuferi sau colonii de păsări. Chiar daca este o tura de doar 1 zi, va fi ocazia sa de familiarizezi cu acest peisaj deosebit.

Tehnici de supraviețuire

Tehnici de supraviețuire

450405 leimai 2022

Curs de supraviețuire organizat în zone uluitoare, o aventură în sălbăticie, pusă în practică de Romanian Adventure în Carpații de Curbură. Testeaza-ți rezistența și abilitățile

Kayaking în Delta Neajlov

Kayaking în Delta Neajlov

150120 lei din aprilie 2022

Traseu cu caiacele în Delta Neajlovului. Tărâm sălbatic, una dintre cele mai mari zone umede, paradis pentru multe specii de păsări și animale, aflat la doar 30 km de București.

Școala de enduro

Școala de enduro

540 lei la cerere

Încearcă senzația pe două roți în teren accidentat! Curs de inițiere în motociclism enduro, pentru oricine, in 3 zile la poalele Ciucașului.

Școala de pescuit la răpitori (spinning)

Școala de pescuit la răpitori (spinning)

480360 lei iunie 2022

Curs practic de pescuit la pești răpitori (pescuit spinning) cu durata de 3 zile, în diferite locații și tipuri de ape în funcție de sezon.

excursie musala

Sus in Balcani - Vitosha si Vf. Musala (Bulgaria)

1200 lei 11-13 martie 2022

O altfel de excursie în Bulgaria, activă și aventuroasă, în care traseele montane de altitudine sunt completate cu vizitarea unor peșteri, canioane și alte obiective turistice importante. pe durata a 3 zile.

expeditie maroc

Expeditie in Muntii Atlas (Maroc)

5300 lei 19-26 martie 2022

Expeditie in Muntii Atlas cu ascensiune pe varful Toubkal (4164 m) si vizitarea zonele invecinate; Marrakesh, desertul Sahara, tarmul Atlanticului.

Școala de off-road

Școala de off-road

Curs de initiere in pilotajul off-road, la bordul unor mașini, special preparate pentru condiții grele, pe drumuri de diferite grade de dificultate.

Tabăra de fitness

Tabăra de fitness

550 lei
Un week-end de mișcare și exerciții fizice pentru cei care doresc să înceapă o viață activă, sănătoasă. Pe lângă acestea, multe activități de aventură în mijlocul naturii.
Off-road self driving

Off-road self driving
(Bran)

330 lei26 februarie

Traseu de off road "self driving" cu ghid, in masini 4x4, pregatite pentru drumuri grele, indiferent de conditiile din teren.

Off-road la Cheia (self drive)

Off-road la Cheia (self drive)

Te vei afla la volanul unei mașini 4×4, pregătite pentru drumurile ce traversează munții. Traseu de off road în munții Ciucaș, de la Cheia până la Rezervația Valea Zimbrilor.

Foto Safari

Foto Safari

Vânătoare de imagini în rezervație de mistreți și rezervație de zimbri. Dacă ești pasionat de fotografie acum ai ocazia unică de a trăi o extraodinară aventură oferită de Romanian …

Curs de schi pentru adulți

Curs de schi

120 lei zilnic

Întotdeauna ți-ai dorit să schiezi, dar mereu ai amânat momentul de a învăța acest sport extraordinar.

P