Foto Safari

190,00 lei

Vânătoare de imagini în rezervație de mistreți și rezervație de zimbri. Dacă ești pasionat de fotografie acum ai ocazia unică de a trăi o extraodinară aventură oferită de Romanian …

  • Perioada: la cerere pt grupuri
  • Durata: 3 zile
  • Locația: Munții Ciucaș
  • Sezon: tot timpul anului

Stoc epuizat

Cod produs: T11 Categorie: Etichete: , , ,

Descriere

Vânătoare de imagini în rezervație de mistreți și rezervație de zimbri. Dacă ești pasionat de fotografie acum ai ocazia de a trăi o extraordinară aventură oferită de Romanian Adventure. Vânătoarea de imagini este sportul care oferă ocazia de a întâlni specii de animale sălbatice de talie mare și de a le fotografia în mediul lor natural, în peisaje deosebite. Sesiunea de fotografie va fi organizată în condiții de siguranță deplină, “vânătorii” având locuri în foișoare special amenajate, fiind însoțiți de pădurari care activează în rezervația respectivă. Acest tip de activitate necesită abordarea “ţintelor” ca un vânător veritabil. Fotograful trebuie să fie camuflat, să nu poarte mirosuri străine mediului din pădure (parfum, substanțe petroliere, unguent, etc.) și să nu facă zgomot. Diferența față de vânătoarea clasică o face desigur “arma”, vânătoarea de imagini fiind 100% ecologică. Deplasarea participanților se va realiza cu mașini de teren, iar accesul în rezervații și desfășurarea activităților, necesită respectarea unor reguli impuse de organizatori. Cele două rezervaţii se află în Munții Ciucaş la limita județelor Brașov și Buzău. Voucher-ul este valabil împreună cu rezervarea zilei și a orei în care doriți să participaţi la sesiunea foto. Rezervările se fac la adresa magazin@romanianadventure.com Romanian Adventure asigură întreaga logistică necesară şi echipa de însoţitori.

Locație

Activitatea se desfășoară în partea de nord a Munților Ciucaș, în apropiere de Întorsura Buzăului, în localitatea Vama Buzăului, aflată la o distanță de cca. 200 km de București și 50 km față de Brașov. Celor care doresc să rămână în zonă, le oferim cazare și 3 mese / zi la tariful 100 de lei / persoană. Locația de cazare Romanian Adventure, se află în apropierea izvoarelor Buzăului, într-o zonă de întinse păduri de brad, nu departe de rezervațiile vizate pentru safari.