Tabăra de fitness

550,00 lei

Un week-end de mișcare și exerciții fizice pentru cei care doresc să înceapă o viață activă, sănătoasă. Pe lângă acestea, multe activități de aventură în mijlocul naturii.

  • Perioada: la cerere
  • Durata: 3 zile
  • Locația: Vama Buzăului
  • Sezon: tot timpul anului

Disponibil pentru precomandă

Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții sitului web
Cod produs: T9 Categorie: Etichete: , , ,

Descriere

Un week-end de mișcare și exerciții fizice pentru cei care doresc să înceapă o viață activă, sănătoasă. Pe lângă acestea, multe activități de aventură în mijlocul naturii. Tabăra de fitness (Boot Camp) este un program de pregătire fizică, derivat din metodele de instruire militară, adaptat pentru a putea fi practicat de către oricine, indiferent de condiția fizică, varstă, sex, sau greutate corporală. Acest modul este ideal pentru cei care, din diferite motive nu intră într-o sală de fitness. Este ocazia de a descoperi plăcerea efortului fizic în aer liber, într-un peisaj pitoresc, alături de “camarazi” cu o pregătire sportivă comparabilă. Programul asigură participantului însușirea unor metode și mijloace de pregătire fizică, noțiuni de nutriție care pot fi puse în practica de zi cu zi acasă, ajungându-se după o perioadă, la îmbunătăţirea condiției fizice generale prin mărirea capacitătii de efort, a forței musculare, corectarea atitudinilor corporale greșite, controlul greutătii corporale. Pe parcursul programului participanții vor face parte dintr-o echipă de lucru, urmând să treacă împreună probele date de instructori. Echipa Romanian Adventure va fi compusă din profesori de educație fizică și sport, instructori de fitness, instructori de diferite sporturi şi activităti montane. Programul “Tabăra de fitness” se desfăsoară în intervalul vineri – duminică și urmează să cuprindă în fiecare zi, 2 ședințe de exerciții fizice care necesită efort susținut și activităti montane sau inspirate din instrucția militară, de efort fizic moderat, relaxante și distractive: orientare cu hartă, scenarii de supraviețuire, ture cu canoea, etc.

Participare

La “Tabăra de fitness” poate participa orice persoană majoră, clinic sănătoasă, indiferent de varstă, sex, greutate corporală sau capacitate de efort. Trebuie să ai un voucher valabil, împreună cu rezervarea perioadei disponibile. Rezervarea se face cu cel puțin 7 zile înainte de debutul programului.

Nutriție

În cadrul acestui modul de pregătire fizică se va pune accent pe o nutriție sănătoasă, menită să asigure necesarul de energie în condiții de efort, fiind momentul ideal pentru debutul unei alimentații echilibrate, corecte. Trainerii vă vor ține scurte cursuri de nutriție și alimentație în timpul meselor, pentru a putea pune în practică aceste metode de hrănire zi de zi. Se vor consuma preparate cu un aport scăzut de carbohidrați: legume fierte/ grătar cu unt, carne la cuptor, diferite feluri de salate, păstrăv fript, omlete la cuptor, brânzeturi de stâna, iaurt de casă, mămăligă, etc

Echipament

Echipament pus la dispoziție de Romanian Adventure:
  • tricoul și șapca “boot camp”, izopren, gantere, step de fitness, etc.
  • întregul echipament necesar activităților în natură
Echipament obligatoriu:
  • încălțăminte sport lejeră, trening, șort
  • ghete/ bocanci outdoor-de preferința folosiți
  • geacă de vânt, mai multe perechi de șosete sport.

Locație / Cazare

Programul se va desfășura în zona de NE a Munților Ciucaș și în Munții Siriu. Zona se află relativ aproape de București (cca 200 km) și la doar 45 de km de Brașov,mai precis localitățile Vama Buzăului, Întorsura Buzăului și Lacul Siriu. Văile de aici sunt puțin populate, spațiile sunt largi și neîngrădite, aerul tare iar pajiștile foarte curate. Locația de cazare va fi aleasă în funcție de numărul de participanți și de sezon, calitatea serviciilor fiind garantată de Romanian Adventure. Pensiunile care fac parte din acest program, oferă servicii de masă deosebite, fiind aprovizionate de la stanele și păstrăvăriile din zonă. Vom prezenta pensiunea aleasă, pentru fiecare perioadă de desfășurare a programului.

Program

Vineri 12:00 întâlnire la locație, cazare 13:00 formarea echipelor, exerciții de fitness 14:30 prânz 16:00 concurs de orientare 18:00 exerciții fizice de recuperare 20:30 cină Sâmbătă 08:30 mic dejun 10:00 ștafete sportive, exerciții de fitness 12:00 program liber 13:30 prânz 15:00 scenariu de supraviețuire 16:30 pauză de odihnă 18:00 exerciții fizice de recuperare 20:30 cină 21:00 foc de tabără Duminică 08:30 mic dejun 10:00 exerciții de fitness, probe de gladiatori 12:00 tură de canoe pe apele lacului Siriu 13:30 prânz 14:30 festivitate de premiere