No products in the cart.
No products in the cart.
În cadrul unui concurs de pescuit, componenții unei echipe trebuie să-și stabilească o strategie în funcție de priceperea menbrilor în acest sport, astfel încât fiecare să ocupe un rol în standul de echipă. Se pot organiza diferite tipuri de concursuri; pescuit staționar( ce undița de pe mal), staționar la crap, pescuit de pești răpitori cu momeli artificiale, de pe mal sau din barcă,caiac etc. Arbitrii vor premia cea mai mare cantitate de pește și cea mai mare captură.
Pescuitul este probabil cel mai vechi sport practicat de către om, născut din nevoia de hrană. Azi este un mod de relaxare pe care mulți îl îmbrățișează afladu-se tot timpul în mijlocul naturii pentru a-l practica. Pescuitul sportiv se împarte în mai multe discipline, în funcție de speciile de pești vizate și tipurile de apă; pescuit de crap, pescuit staționar, spinning (pescuit de pești răpitori cu momeli artificiale) și pescuitul pe mare, subacvatic sau de la suprafață.
Pescuitul de crap (carpfishing) a cunoscut o adevărată explozie în ultimii 90 de ani odată cu apariția rodpod-ului (suport pentru lansete și senzori acustici/ optici) și a momelilor pe bază de cereale și arome (boiles), existând nenumărate competiții, cupe mondiale și campionate continentale. Pescitul staționar, practicat de pe mal cu ajutorul undițelor, este și el foarte îndrăgit, având un calendar competional foarte încărcat. Spinning-ul este în ultimii ani pescuitul cu cea mai mare creștere din punct de cedere comtetitional și tehinic. an de an apar noi cluburi și publicații, producători de echipamente și accesorii, existând mai multe campionate profesioniste.
În România metodele moderne de pescuit au intrat cu rapiditate având din ce în ce mai mulți adepți pentru toate disciplinele. Există un campionat național de spinning (pescuit de răpitori) foarte puternic, pescarii români obținând rezultate remarcabile la competițiile internaționale. Pentru pescuitul la crap rezultatele sunt și mai importante; echipa națională clasându-se pe primele locuri la ultimele campionate mondiale, culminând cu titlul de vicecampioană.
În pescuitul de azi se pune mare valoare pe protejarea mediului și a faunei acvatice, din această cauză nu sunt acceptate momelile vii iar toate partidele ar trebui să se desfășoare în sistem „catch and release”, adică fiecare peste prins să fie eliberat.
atelier de momeli artificiale
exerciții de ihtiologie
momeli vegetale și metode de nădire
organizarea standului
concurs de pescuit
metode de pescuit tradițional
canoeing
navigație și orientare
stabilirea unei strategii și a unei metode de conclucrare
realizarea unei organigrame în funcție de abilitățile fiecărui membru din echipă
transferul în practică a noilor cunoștințe dobândite
dezvoltarea spiritului competitiv
unelte de pescuit
momeli
bărci
accesorii
Delta Dunării, Razelm, Limanu, Marea Neagră, Izvorul Muntelui, Paltinu, Siriu, Budeasa, Snagov, bălți private etc.
Team building
Acțiuni care au inclus scenariul de team building:
Team building
Locații în care se poate desfășura scenariul de team building:
Pentru team building este o alternativă deosebită la Delta Dunării, având un peisaj și dotări pentru o lista lungă de activităti și …
Team adventure
Activități de team adventure care se pot desfășura în cadrul scenariului de team building:
No posts were found for provided query parameters.