• Scufundări
Scufundări (scuba diving) în România pentru începători la Marea Neagră, Delta Dunării, sau lacuri montane, la nivel “discovery”.

Descriere

Oferim clienților noștri mai multe tipuri de scufundări, atât celor care se află la prima experiență sau începătorilor. Ședințele de scuba diving se desfășoară în mai multe puncte de pe litoralul românesc și în lacuri montane.

La Marea Neagră organizăm ieșiri de discovery scuba, cu posibilitatea vizitării și fotografierii unor rezervații naturale subacvatice, câmpuri de ceramică sau alte vestigii antice, dar și scufundări la epavele aflate în apropierea țărmului. Pentru participarea la acestea din urmă, este obligatoriu minim brevetul de “open water” și implică deplasarea cu ambarcațiuni motorizate.

Scufundările în lacuri de munte se diferențiază după adâncimea la care se fac și caracteristicile lacurilor respective. Pentru începători organizăm scufundări în lacuri de acumulare sau naturale în zone cu adâncimea de câțiva metri, inspectate în prealabil de echipa noastră. Pentru scafandri brevetaţi organizăm expediții în lacuri cu adâncimi mai mari, unele situate la altitudine.

Pentru aceste ieșiri vizăm lacuri din zone izolate și sălbatice cu peisaje deosebite, unde fauna acvatică este bogată și apele curate. Pentru deplasarea participanților și a echipamentelor se folosesc mașini de teren, cai de povară sau căruțe. în unele cazuri fiind necesară camparea pe malul lacului.

Romanian Adventure asigură la cerere, toate echipamentele și logistica necesară.

Locații

Vama Veche, 2 Mai, Mangalia, Vidraru, Siriu, Gura Portiței, Izvorul Muntelui, lacuri montane naturale

Echipament

  • echipament complet de scufundări
  • costum din neopren
  • butelie de aer