Începând din 2005

Team Building

aventura pe-un picior de plai
Galerie foto

Activități de team building

Călătorie în Carpatia

Călătorie în Carpatia

tot timpul anului
Păduri nesfârșite intunecate si fara drumuri, castele ascunse printre munti, vrajitoare, pustnici, talhari ai padurii si mistere la tot pasul. Odata ce ai intrat in acest taram, vei avea nevoie de mult curaj si multi arginti in punga …
Tabăra militară

Tabăra militară

top timpul anului
Ofiterii Romanian Adventure vor supune echipele participante la un program riguros: desteptarea, inspectia, instructia, alarma sunt doar cateva dintre probele in urma carora acestea vor putea obtine puncte.
Echipajul navei Calypso

Echipajul navei Calypso

aprilie - octombrie
Te-ai gandit vreodata ca poti face parte, macar pentru cateva ore din acea echipa minunata de exploratori, condusa de capitanul Cousteau? Sau ca poti incerca metode de cercetare …
Programe de team building

Testimoniale

Tin sa va multumesc din partea tuturor pentru clipele frumoase pe care le-am trait cu aceasta ocazie. A fost o experienta de care o sa ne aducem aminte cu multa placere! 

Simona Pandrea
Coordinator of Accounts Receivable Department Dennemeyer SRL
octombrie 2022

va multumesc penntru tot! Toti colegii s au simtit tare bine si au ramas cu o impresie buna despre tara noastra!
George si Alex au fost foarte prietenosi cu toata lumea si a fost foarte usor de comunicat cu ei si de planificat ora inceperii activitatiilor si desfasurarea lor.
Ne a placut ca totul a fost bine gandit. 
Multumim si pentru ca ne ati sugerat aceasta locatia. Peisajele au fost extrem de frumoase!!!

Aurora Beres
Associate Consultant, Omada Danemarca
septembrie 2022

Mulțumiri și felicitări trainerilor Crina, George și Alex pentru activitățile pe care le-au pregătit și întreaga desfășurare. Din punctul nostru de vedere, a fost totul neașteptat de reușit, ne-am și amuzat copios, pe scurt s-a potrivit manușă cerințelor noastre.

Ludovic Mleziva
Head of Department, Netex Romania
iunie 2022

"Ne-am cunoscut mai bine, ne-am apropiat mai mult, ne-am distrat, ne-am bazat unul pe celălalt și ne-am completat reciproc, am încercat și învățat lucruri noi. Am câștigat!"
"Acest weekend a fost unul special, în care am învățat lucruri noi, în care am simțit cât de plăcut este să ai parte de noi provocări, unul în care am reușit… Mai mult

Cristina Totu si Echipa
Șef Departament Marketing, Asito Kapital
iunie 2022

"Ne-am cunoscut mai bine, ne-am apropiat mai mult, ne-am distrat, ne-am bazat unul pe celălalt și ne-am completat reciproc, am încercat și învățat lucruri noi. Am câștigat!"
"Acest weekend a fost unul special, în care am învățat lucruri noi, în care am simțit cât de plăcut este să ai parte de noi provocări, unul în care am reușit să cunosc mai bine o parte dintre colegi. Bucuria și entuziasmul sunt cuvintele care pot defini acest team building."
"Referitor la weekendul care de-abia a trecut, din punctul meu de vedere a fost perfect, pentru mine este prima experiență de acest gen și am trăit fiecare moment la maxim."
"A fost un sfârșit de săptămână dinamic și captivant, care ne-a antrenat pe toți și care ne-a arătat că putem fi foarte uniți (pe placul meu 👍)".

Cristina Totu
Șef Departament Marketing, Asito Kapital

Am ales sa lucram cu Romanian Adventure in urma unei analize amanuntite, dar si datorita recomandarilor primite de la companii mari din Romania cu care ei au implementat diferite proiecte. Este de apreciat atat modul in care echipa Romanian Adventure a inteles modul in care vedem noi … Mai mult

Mihai Turcu
Managing Partner, Kenesys
iulie 2017

Am ales sa lucram cu Romanian Adventure in urma unei analize amanuntite, dar si datorita recomandarilor primite de la companii mari din Romania cu care ei au implementat diferite proiecte. Este de apreciat atat modul in care echipa Romanian Adventure a inteles modul in care vedem noi acest business, contribuind la efortul nostru creativ de transformare a activitatilor de teambuilding intr-un veritabil vehicul de comunicare, cat si solutiile de implementare potrivite pentru cerintele noastre si ale clientilor nostri.

Mihai Turcu
Managing Partner, Kenesys
iulie 2017

Este a doua oara cand colaboram cu cei de la Romanian Adventure pentru organizarea activitatilor din team-building. Am apelat iar la ei deoarece feed-backul colegilor a fost total pozitiv. Desi inainte de prima experienta, au fost circumspecti in momentul in care am propus sa avem activitati in team-building … Mai mult

Octavia Mahu
Program Manager, HP Romania
iulie 2017

Este a doua oara cand colaboram cu cei de la Romanian Adventure pentru organizarea activitatilor din team-building. Am apelat iar la ei deoarece feed-backul colegilor a fost total pozitiv. Desi inainte de prima experienta, au fost circumspecti in momentul in care am propus sa avem activitati in team-building, dupa eveniment, au fost atat de multumiti de experienta incat si-au dorit sa organizam activitatile noului team-building tot cu Valentin si echipa lui. Le multumesc pentru ideile inovative si mai ales pentru flexibilitatea de care au dat parte atat in ceea ce priveste activitatile, data team-buildingului cat si in ceea ce priveste modificarea programului, la fata locului in functie de situatie. Cu siguranta vom apela la Romanian Adventure si pentru urmatorul eveniment.

Octavia Mahu
Program Manager, HP Romania
iulie 2017

As dori sa incep, in primul rand, prin a-mi adresa multumirile catre toata echipa Romanian Adventure. Colegii au avut parte de o experienta interesanta, prin care au avut sansa sa cunoasca, interactioneze si sa lucreze in echipa cu alti colegi din cadrul companiei. Activitatile organizate … Mai mult

Flavia Maria Fărăgău
Siemens Romania
august 2017

As dori sa incep, in primul rand, prin a-mi adresa multumirile catre toata echipa Romanian Adventure. Colegii au avut parte de o experienta interesanta, prin care au avut sansa sa cunoasca, interactioneze si sa lucreze in echipa cu alti colegi din cadrul companiei. Activitatile organizate au fost diverse, antrenante si s-a pus accent pe munca in echipa, lucru pe care l-am si dorit. Apreciem implicarea dumneavoastra in organizarea team-buildingului.

Flavia Maria Fărăgău
Siemens Romania
august 2017

Un simplu multumesc nu este de ajuns pentru toate momentele frumoase pe care ni le-ati oferit, pentru emotiile pe care le-ati daruit! Ne bucuram ca am avut oportunitatea sa lucram cu oameni deosebiti, iar aceasta experinta nu o vom uita niciodata. Motivatia a fost maxima, iar premiile pe masura!

Liliana Lazăr
Floor Manager, Metro Băneasa
septembrie 2017

Locații de team building

Snagov

Snagov

Programe de team building organizate lângă București, cu o mare varietate de activități, datorată infrastructurii și cadrului natural întâlnit în jurul Lacului Snagov.
Team building în Delta Dunării

Team building în Delta Dunării

Pentru team building, Delta Dunării este probabil cea mai spectaculoasă regiune din România. Din aprilie până în octombrie se pot organiza programe de team building memorabile.
Marea Neagră

Marea Neagră

Litoralul românesc al Mării Negre, este un obiectiv important pentru organizarea evenimentelor de team building. Pe plajele de la mare, se pot organiza programe captivante
Bran-Moeciu

Bran-Moeciu

Zona cuprinsa intre Bran, Moieciu de Jos si Moeciu de Sus, a devenit azi una dintre cele mai apreciate pentru organizarea evenimentelor corporate, sau a iesirilor de teambuilding.
Programe de team building
Team Building

Evenimente de team building

HP Romania

Perioada: iulie 2018
Participanți: 170
Program: Problem Solving
Locație: Poiana Brașov

Augsburg International

Perioada: iulie 2018
Participanți: 88
Program: Tabăra militară
Locație: Lacul Vidraru

BNP Paribas

Perioada: octombrie 2017
Participanți: 20
Program: Problem Solving
Locație: Poiana Brașov

Hella

Perioada: septembrie 2017
Participanți: 40
Program: Călătorie în Carpatia
Locație: Lacul Vidraru
Evenimente de team building