Începând din 2005

Team Adventure

aventură pe-un picior de plai

Rafting

martie - noiembrie
Rafting în România pe Buzău, Jiu, Bistrița, Nera, Criș, în bărci pentru 4-8 persoane, pe durata a câteva ore, pe sectoare de râu corespunzătoare din punct de vedere al debitului și al senzațiilor oferite.
 • Rafting
 • Rafting
 • Rafting
 • Rafting

Off-road

tot timpul anului
Ofertă de excursii 4x4 off-road în România, pentru team building sau grupuri private, în zone montane și de podiș, în Brașov, Valea Prahovei, Cheia, Bran, Buzău, Covasna, Tulcea, Măcin, începând de la câteva ore până la 2-3 zile.
 • Off-road
 • Off-road
 • Off-road
 • Off-road
 • Off-road

Kayaking-Canoeing

aprilie - octombrie
Ture si excursii cu caiac-ul si canoea in Romania (canoeing, kayaking): Delta Dunarii, Litoral, lacuri montane, Dunare, Olt, Arges, Mures, Bistrita, Siret, Lacul Razelm, Snagov.
 • Canoeing
 • Canoeing
 • Canoeing
 • Canoeing
 • Canoeing

Scufundări

mai - septembrie
Scufundari (scuba diving) in Romania pentru incepatori in lacuri mmontane sau mare la nivel "discovery".
 • Scufundări

Canyoning

iunie - august
Canyoning in Romania pentru evenimente de team building, team adventure, grupuri, indiferent de experienta participantilor, in Cheile Olteţului, Cheile Dambovitei (Arges), Valea Sipotului (Gorj), Rucar - Cheile Dambovitei, Fagaras, Cheile Oratii.
 • Canyoning
 • Canyoning
 • Canyoning
 • Canyoning

Mountain biking

martie - noiembrie
Excursii cu bicicleta mountain bike in Romania, parcurgerea de trasee de grade de dificultate si distante diferite sau deplasarea între punctele în care se desfasoara alte activităţi.
 • Mountain biking
 • Mountain biking
 • Mountain biking
 • Mountain biking
 • Mountain biking

Sailing

aprilie - octombrie
Capitanul are nevoie de un echipaj pentru a cutreiera marile. Veti invata din tainele marinariei cu panze!
 • Sailing
 • Sailing
 • Sailing

Alpinism

martie - noiembrie
Escaladă si rapel de dificultate redusă pe pereţii stancosi sau peretii artificiali, coborâri pe instalaţii de tiroliană.
 • Alpinism

ATV

tot timpul anului
Activitatea se va organiza sub forma de concurs, tura sau poligon, pe trasee special amenajate. Se vor calcula si puncta timpii de parcurgere a traseelor, se vor depuncta iesirile din traseu sau atingerea jaloanelor.
 • ATV
 • ATV
 • ATV

Paintball

tot timpul anului
Sport de echipă, solicitant din punct de vedere fizic, ce necesită conlucrarea "combatanților" pentru a îndeplini obiectivul. Poate fi jucat dupa nenumarate scenarii, ajungându-se pana la misiuni de comando sau desant, unde sunt folosite noțiuni de orientare (hârți, busolă) sau tehnici de camuflaj.
 • Paintball
 • Paintball
 • Paintball
 • Paintball

Testimoniale

Tin sa va multumesc din partea tuturor pentru clipele frumoase pe care le-am trait cu aceasta ocazie. A fost o experienta de care o sa ne aducem aminte cu multa placere! 

Simona Pandrea
Coordinator of Accounts Receivable Department Dennemeyer SRL
octombrie 2022

Am avut o experienta foarte frumoasa si tin sa va multumesc penntru tot! Toti colegii s au simtit tare bine si au ramas cu o impresie buna despre tara noastra!
George si Alex au fost foarte prietenosi cu toata lumea si a fost foarte usor de comunicat cu ei si de planificat ora inceperii activitatiilor si desfasurarea lor.
Ne a placut ca totul a fost bine gandit. 
Multumim si pentru ca ne ati sugerat aceasta locatia. Peisajele au fost extrem de frumoase!!!

Aurora Beres
Associate Consultant, Omada Danemarca
septembrie 2022

Numele meu este Ana, am fost la rafting Sâmbătă, la Nehoiu, vroiam să vă mulțumesc, a fost o experiență frumoasă, și clar de refăcut în viitor. Și aș vrea să transmit salutări și ghidului care a fost alături de noi, Boyd 😊👋, el a avut grijă ca experiența noastră să fie și foarte funny 😁. Mulțumim

Anamaria Mihalache
Grup privat
august 2022

Mulțumiri și felicitări trainerilor Crina, George și Alex pentru activitățile pe care le-au pregătit și întreaga desfășurare. Din punctul nostru de vedere, a fost totul neașteptat de reușit, ne-am și amuzat copios, pe scurt s-a potrivit manușă cerințelor noastre.

Ludovic Mleziva
Head of Department, Netex Romania
iunie 2022

"Ne-am cunoscut mai bine, ne-am apropiat mai mult, ne-am distrat, ne-am bazat unul pe celălalt și ne-am completat reciproc, am încercat și învățat lucruri noi. Am câștigat!"
"Acest weekend a fost unul special, în care am învățat lucruri noi, în care am simțit cât de plăcut este să ai parte de noi provocări, unul în care am reușit… Mai mult

Cristina Totu si Echipa
Șef Departament Marketing, Asito Kapital
iunie 2022

"Ne-am cunoscut mai bine, ne-am apropiat mai mult, ne-am distrat, ne-am bazat unul pe celălalt și ne-am completat reciproc, am încercat și învățat lucruri noi. Am câștigat!"
"Acest weekend a fost unul special, în care am învățat lucruri noi, în care am simțit cât de plăcut este să ai parte de noi provocări, unul în care am reușit să cunosc mai bine o parte dintre colegi. Bucuria și entuziasmul sunt cuvintele care pot defini acest team building."
"Referitor la weekendul care de-abia a trecut, din punctul meu de vedere a fost perfect, pentru mine este prima experiență de acest gen și am trăit fiecare moment la maxim."
"A fost un sfârșit de săptămână dinamic și captivant, care ne-a antrenat pe toți și care ne-a arătat că putem fi foarte uniți (pe placul meu 👍)".

Cristina Totu
Șef Departament Marketing, Asito Kapital

Am ales sa lucram cu Romanian Adventure in urma unei analize amanuntite, dar si datorita recomandarilor primite de la companii mari din Romania cu care ei au implementat diferite proiecte. Este de apreciat atat modul in care echipa Romanian Adventure a inteles modul in care vedem noi … Mai mult

Mihai Turcu
Managing Partner, Kenesys
iulie 2017

Am ales sa lucram cu Romanian Adventure in urma unei analize amanuntite, dar si datorita recomandarilor primite de la companii mari din Romania cu care ei au implementat diferite proiecte. Este de apreciat atat modul in care echipa Romanian Adventure a inteles modul in care vedem noi acest business, contribuind la efortul nostru creativ de transformare a activitatilor de teambuilding intr-un veritabil vehicul de comunicare, cat si solutiile de implementare potrivite pentru cerintele noastre si ale clientilor nostri.

Mihai Turcu
Managing Partner, Kenesys
iulie 2017

Este a doua oara cand colaboram cu cei de la Romanian Adventure pentru organizarea activitatilor din team-building. Am apelat iar la ei deoarece feed-backul colegilor a fost total pozitiv. Desi inainte de prima experienta, au fost circumspecti in momentul in care am propus sa avem activitati in team-building … Mai mult

Octavia Mahu
Program Manager, HP Romania
iulie 2017

Este a doua oara cand colaboram cu cei de la Romanian Adventure pentru organizarea activitatilor din team-building. Am apelat iar la ei deoarece feed-backul colegilor a fost total pozitiv. Desi inainte de prima experienta, au fost circumspecti in momentul in care am propus sa avem activitati in team-building, dupa eveniment, au fost atat de multumiti de experienta incat si-au dorit sa organizam activitatile noului team-building tot cu Valentin si echipa lui. Le multumesc pentru ideile inovative si mai ales pentru flexibilitatea de care au dat parte atat in ceea ce priveste activitatile, data team-buildingului cat si in ceea ce priveste modificarea programului, la fata locului in functie de situatie. Cu siguranta vom apela la Romanian Adventure si pentru urmatorul eveniment.

Octavia Mahu
Program Manager, HP Romania
iulie 2017

As dori sa incep, in primul rand, prin a-mi adresa multumirile catre toata echipa Romanian Adventure. Colegii au avut parte de o experienta interesanta, prin care au avut sansa sa cunoasca, interactioneze si sa lucreze in echipa cu alti colegi din cadrul companiei. Activitatile organizate … Mai mult

Flavia Maria Fărăgău
Siemens Romania
august 2017

As dori sa incep, in primul rand, prin a-mi adresa multumirile catre toata echipa Romanian Adventure. Colegii au avut parte de o experienta interesanta, prin care au avut sansa sa cunoasca, interactioneze si sa lucreze in echipa cu alti colegi din cadrul companiei. Activitatile organizate au fost diverse, antrenante si s-a pus accent pe munca in echipa, lucru pe care l-am si dorit. Apreciem implicarea dumneavoastra in organizarea team-buildingului.

Flavia Maria Fărăgău
Siemens Romania
august 2017

Un simplu multumesc nu este de ajuns pentru toate momentele frumoase pe care ni le-ati oferit, pentru emotiile pe care le-ati daruit! Ne bucuram ca am avut oportunitatea sa lucram cu oameni deosebiti, iar aceasta experinta nu o vom uita niciodata. Motivatia a fost maxima, iar premiile pe masura!

Liliana Lazăr
Floor Manager, Metro Băneasa
septembrie 2017